Consulten

Je maakt een afspraak en krijgt vervolgens online een vragenlijst toegestuurd die je thuis kunt invullen en voor het consult terug kunt sturen. Mocht je dit liever persoonlijk tijdens de intake invullen is dit ook prima. Let wel dat dit extra tijd vergt en het consult tarief zal verhogen.

Vervolgens hebben we een uitgebreid intakegesprek van minimaal 90 minuten. Tijdens dit gesprek worden jouw medische geschiedenis, voedingsgewoonten, leefomstandigheden, klachten, doelen en motivatie maar ook verwachtingen besproken.

In overleg gaan we kijken welke behandelwijze bij jou past. Om persoonlijk en doelgericht te werk te gaan begin ik vaak met de SKB bloedtest. Deze test geeft aan waar er in het lichaam verstoringen zitten. Gebaseerd op de uitslag van deze test gaan we verder kijken of eventueel voeding en suppletie advies, colonhydrotherapie, een ontlastingsonderzoek of voedselintolerantie test of een detox kuur jouw klachten kunnen verbeteren. 

Tevens bied ik darmherstelprogramma’s aan die speciaal ontwikkeld zijn om de oorzaak van jouw klachten in kaart te brengen.

We bespreken ook het aantal consulten en behandelingen dat nodig zal zijn om verbetering te brengen aan jouw gezondheid.