Consulten

Je maakt een afspraak en krijgt vervolgens online een vragenlijst toegestuurd die je thuis kunt invullen en voor het consult terug kunt sturen. Mocht je dit liever persoonlijk tijdens de intake invullen is dit ook prima. Let wel dat dit extra tijd vergt en het consult tarief zal verhogen.

Vervolgens hebben we een uitgebreid intakegesprek van minimaal 90 minuten. Tijdens dit gesprek worden jouw medische geschiedenis, voedingsgewoonten, leefomstandigheden, klachten, doelen en motivatie maar ook verwachtingen besproken.

In overleg gaan we kijken welke behandelwijze bij jou past. Om persoonlijk en doelgericht te werk te gaan zijn verdere testen en onderzoeken vaak noodzakelijk. Meten is tenslotte weten. Door middel van deze testen en onderzoeken kunnen we zien waar in het lichaam de verstoringen zitten. Gebaseerd op de uitslag gaan we verder kijken en een persoonlijk behandelplan opstellen. 

We bespreken ook het aantal consulten en behandelingen dat nodig zal zijn om verbetering te brengen aan jouw gezondheid.