Detox kuren

Detox is een afkorting van detoxificatie, ook wel ontgifting of ontslakking genoemd. Tijdens een detox reinig je de organen in je lichaam van gifstoffen door middel van een bepaald dieet, massage, supplementen en darmspoelingen (colon hydrotherapie). Je voelt je weer fit, krijgt meer energie en enkele van de eerdergenoemde gezondheidsproblemen kunnen mogelijk verminderen of zelfs verdwijnen.

Ik werk graag met de Innerwave detox kuur. Deze kuur heeft meerdere opties van mild detoxen tot sapvasten. In combinatie met 3 darmspoelingen bereik je geweldige resultaten. Een kuur bestaat uit verschillende fasen die weer bestaan uit een voorbereidingsfase, de (sap) kuur en weer een opbouwfase. Bij iedere kuur ontvang je een zeer gedetailleerd kuur boekje met een duidelijke handleiding. Hierin staat stap voor stap hoe de kuur op een juiste wijze dient te worden gevolgd.

Tijdens een detox kuur kunnen er ontgiftingsverschijnselen optreden. Of een detox kuur voor je geschikt is wordt besproken in het intakeconsult.

* Een detox kuur komt niet in aanmerking voor vergoeding door zorgverzekeraars